El Club

El club es va fundar al 1969 any en què va entrar a formar part de la Federació Catalana de Futbol.
Anteriorment ja hi havia un equip de futbol que, aprofitant la festa major del poble i les dels poble veïns, feien una espècie de torneig durant l’estiu.
Aleshores es jugava al camp de futbol dels suros del Sr. Galí i anteriorment havia tingut altres emplaçaments com el de Can Ventós, el de davant de Can Costa i el de la granja d’en Quim (carreter).

Com que no hi havia un equip consolidat l’alineació dels jugadors es posava al matí en una pissarra davant la porta del cine.
No hi havia dutxes ni vestuaris i s’utilitzaven els espais públics com la sala de ball i la font pública de l’Ajuntament.
El primer partit oficial es va fer al març del 1972 al nou Camp Municipal d’Esports on des d’aleshores i, gràcies a les diverses juntes, socis i col·laboradors, s’ha aconseguit arribar avui en dia a tenir un camp i instal·lacions amb bones condicions.

La temporada 1998-1999, després d’estar molts anys a la segona categoria territorial baixa a tercera regional. La junta que hi havia en aquell moment va cedir i, varen ser els joves del poble que varen agafar l’equip. Un equip que poques vegades es podrà tornar a veure ja que tots els jugadors eren del poble.
Anteriorment a Navata hi havia hagut equips de futbol de categories inferior com benjamins, alevins, infantils i juvenils i va ser en aquesta ocasió on es varen poder trobar fer un equip i tirar el Club endavant. L’equip no donava per molt i això feia que romangués sempre a les posicions baixes de la taula classificatòria. Però d’aquell equip no calia destacar l’efectivitat sinó el bon ambient que hi havia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s