Jornada 24

Empuriabrava, 2
Navata, 5

Maneta esperançadora

Partit molt intel·ligent del Navata que goleja a plaer a la segona part.

L’equip de Quique Beltrán va aconseguir diumenge a la tarda a l’Aeroclub la segona victòria consecutiva fora de casa i segueix immers en la lluita per la salvació, després de retallar tres punts més al Viladamat. El Navata va fer un partit molt seriós, excepte cinc minuts de desconcert, en els quals va rebre els dos gols en contra.

A la primera meitat, l’equip local va escollir, en el cara o creu, jugar a favor de vent, fet que va provocar que ataquessin la major part del temps, tot i que amb un pèl massa de presses i desordre. El Navata, en canvi, tàcticament molt correcte, va aprofitar les contres i Gerard, l’heroi de la tarda, va fer el primer del partit al minut 35. Després de molta insistència, el menut va emportar-se l’enèsim rebot i va afusellar José Carlos, des del punt de penal. L’equip de Napo, però, va confiar en les seves possibilitats i va aprofitar-se de cinc minuts de desconnexió navatenca. Així, abans del descans, Toni Ferrer havia capgirat el marcador amb dues jugades elèctriques pràcticament consecutives (43’ i 44’).

Tanmateix, l’alegria local va durar el que dura un caramel a la porta d’un col·legi. A la represa, un Navata molt intens va passar per sobre dels locals. L’empat a 2 el va fer Iván Blanco, el més llest de la classe, el que millor va saber aprofitar el vent. Un córner picat des de l’esquerra es va anar enverinant fins a convertir-se en gol olímpic (52’). A partir d’aquí, Gerard va començar a fer de les seves i no va perdonar en l’u contra u, per anotar el seu primer hat-trick amb l’elàstica navatenca (56’ i 75’). Finalment, Tito va posar la cirereta del pastís visitant amb un gol de falta des del vèrtex dret de l’àrea (81’), el qual va servir per acabar castigant durament un equip que va acusar notablement l’elevat nombre de baixes importants, com per exemple la del veterà porter Bazán.

Deixa un comentari